Verzendkosten
Nederland:
Bestellingen binnen Nederland verzenden wij vanaf € 6,95.

België en Duitsland:
Bestellingen binnen België en Duitsland zijn de kosten € 13,00.

Bezorging en Levertijden
Indien je op werkdagen voor 14:00 uur besteld en het item is op voorraad, dan doen we ons best om de order nog dezelfde dag te versturen. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor als we dat door de grote drukte niet altijd redden. Daarom hanteren we een levertijd tussen 1 en 3 werkdagen. Wij verzenden onze pakketten met Post.nl. Als je een email hebt ontvangen met track and trace code ontvang je de bestelling de volgende dag.

Niet thuis?
Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en als DHL het pakket ook niet bij je buren heeft kunnen afgeven, dan bezorgt Post.nl de volgende dag bij een Post.nl dichtbij. Post.nl laat een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.
Je pakket blijft maximaal 7 dagen bij een Post.nl liggen. Zodra de zending is bezorgd, ontvang je van ons bericht en na drie dagen sturen we een herinnering. Wanneer het pakket er een week ligt, wordt het teruggestuurd naar Cigo van Bun. De kosten van deze retourzending komen voor rekening van de klant en worden in mindering gebracht op de creditfactuur van de producten.

Pakket vertraagd?
Post.nl streeft ernaar jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. 99% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag afgeleverd. De overige 1% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op. Als je bestelling een dag na de verwachte leverdatum nog niet is afgeleverd, neem dan contact met ons op via de e-mail info@vanbun.cigo.nl of bel ons op het telefoonnummer: +31 495535577

Je bestelling wijzigen of annuleren
Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Geen enkel probleem. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren. Dit kan per e-mail of telefonisch. In het geval van een wijziging passen wij je bestelling meteen aan. Als je wilt annuleren regelen we dat ook meteen, en storten we je aankoopbedrag dezelfde dag nog terug.
Wil je je bestelling wijzigen of annuleren, maar heb je de verzendbevestiging al ontvangen? Dan kunnen we je bestelling helaas niet meer aanpassen of annuleren. Maak in dat geval gebruik van de retour-regeling.

Ruilen of retourneren
Je bestelling ruilen of retourneren is geen probleem bij Cigo van Bun. Binnen 14 dagen na ontvangst kan je je bestelling bij ons ruilen of retourneren.
Lees hier meer over ons retourbeleid en om je retourzending aan te melden.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of over de winkel? Neem dan contact met ons op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

LET OP!: Wij zijn op vakantie van as zaterdag 30 juli t/m 15 augustus. Bestellingen in deze periode worden verstuurd vanaf 16 augustus