Al 40 jaar een begrip in de binnenstad van Weert

De zaak wordt gerund door Dennis Smolenaers samen met Marleen Vaessen, Gerlinde Smolenaers en Leny Janssen. Dennis: “Het bedrijf van Bun bestaat in mei 2014, 40 jaar. Mijn schoonvader heeft het destijds opgericht tegelijk met de opening van de Munt. Het aanbod van tijdschriften was toen veel beperkter. Er moesten zelfs planten in de winkel worden gezet om de zaak wat op te vullen. In de winkel werd nog volop gerookt, bijvoorbeeld om eens een nieuwe sigaret uit te proberen. En er was geen leeftijdsgrens wat roken betreft.

In de winkel is een ‘shop-in-shop’ ondergebracht van Hallmark. De Hallmarkuitstraling houdt in dat er in de winkel een speciale ruimte is gecreëerd voor een bepaalde assortimentsgroep, bedoeld voor een aparte doelgroep.We krijgen weliswaar een Hallmarkuitstraling maar blijven dezelfde producten voeren. Onze hoofdproducten zijn nog steeds wenskaarten, tijdschriften, lotto, toto, krasloten, staatsloterij, tabak, sigaren, rokersbenodigdheden, elektronische sigaretten, boeken en de populaire ‘scentchips’ (geurbranders in alle soorten en maten; geven sfeer in huis en ruiken heerlijk). De ruime keuze aan wenskaarten van Hallmark blijft ontzettend populair bij het winkelend publiek. Het geeft aan dat het sturen van een persoonlijk kaartje (vanaf € 1.79) toch altijd nog leuker is dan een ‘appje.”

De stichting Tabaktief is een landelijke stichting, opgericht door The British American Tobacco en Agio cigars, die de commerciële belangen van honderd tabaks-/gemakszaken behartigt.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten of over de winkel? Neem dan contact met ons op!

Niet leesbaar? Verander tekst.